1. SERVIS iRobot na počkanie

Porovnanie poplatkov za servisné služby: najmenej výhodná je teda telefonická rezervácia

Servis iRobotElektronická online rezerváciaServisná návšteva bez ohláseniaTelefonická rezervácia servisu
Základný servis * (platba do 50 €)15 € **20 €30 €
Základný servis * (platba nad 50 €)ZDARMA20 €30 €
Zákl. servis na robot kúpený v SbuyZDARMA bez ohľadu na cenu dielu15 €20 €

Príklad 1: základný servis je zdarma, ak hodnota vymeneného dielu (dielov) dosiahne 50 € a ide o online rezerváciu
Príklad 2: základný servis je zdarma, ak bol robot zakúpený v Sbuy a ide o online rezerváciu

Roomba® | Roomba Combo 2v1 | Braava® | Braava jet®

* Základný servis je: diagnostika, výmena batérie alebo iného príslušenstva a časovo nenáročný / jednoduchý servisný zásah ako napr. vyskočený nárazník či kontrola robota
** Poplatok za položku označenú dvomi hviezdičkami (**) je automaticky zľavovým kupónom na kúpu nového robota kedykoľvek v budúcnosti
*** Sbuy zákazníkom je každý, kto u nás už v minulosti zakúpil robotické zariadenie a predloží originál daňového dokladu (napr. doklad z eKasy, faktúru atď.)

2. SERVIS Dreame | Roborock | Xiaomi

Porovnanie poplatkov za servisné služby: najmenej výhodná je teda telefonická rezervácia

Dreame | Roborock | XiaomiElektronická online rezerváciaServisná návšteva bez ohláseniaTelefonická rezervácia servisu
Základný servis * (platba do 50 €)20 € **25 €30 €
Základný servis * (platba nad 50 €)ZDARMA25 €30 €
Zákl. servis na robot kúpený v SbuyZDARMA bez ohľadu na cenu dielu20 €20 €

Pri značke Dreame, Roborock a Xiaomi negarantujeme servis na počkanie. Pri značke Dreame, Roborock a Xiaomi je úspešnosť opravy nižšia, nakoľko sa na servis týchto značiek nešpecializujeme. Naša predajňa sa profesionálne špecializuje iba na servis značky iRobot.

Rezervácia servisu iRobot Roomba, Braava a aj Roborock, Xiaomi, Dreame či Conga V prípade servisu je ONLINE rezervácia termínu najvýhodnejšia. Prečo?
Pretože základný servis (diagnostika, výmena batérie, jednoduchý servisný zásah atď.) je zdarma, len ak sú splnené dve podmienky. Prvou podmienkou je, že hodnota vymenených dielov presiahne 50€ (na robot kúpený v Sbuy stačí 0€) a druhou podmienkou je, že rezervácia termínu servisnej návštevy bola vytvorená elektronicky (online). Je preto dôležité vedieť, že bez online rezervácie nie je možné získať základný servis zdarma a to ani v prípade, že ide o robot zakúpený v Sbuy či zákazníka objednaného telefonicky. Servisnú návštevu našej predajne bez online rezervovaného termínu a ani telefonickú rezerváciu servisu teda nedoporučujeme (platia výrazne vyššie poplatky). Dôvodom tohto opatrenia je snaha obmedziť náhodné servisné návštevy alebo také telefonáty, kde sa zapisujú údaje a ušetriť tak náš čas v prospech online rezervovaných zákazníkov. Len online rezervácia totiž umožňuje garantovať servis na počkanie, neruší pri práci (napr. v porovnaní s telefonickou rezerváciou) a hlavne organizuje našich zákazníkov tak, aby vôbec nemuseli čakať v rade. Ďalšou výhodou online rezervácie je aj zľava na kúpu nového robotického zariadenia kedykoľvek v budúcnosti, základný servis zdarma na všetky roboty zakúpené v Sbuy a istota otvorenej predajne (keďže naša predajňa je otvorená hlavne na základe online rezervácií).

Návrat hore